Πρίαπος

Ο θεός με τα ιθυφαλλικά γεννητικά όργανα που η μαμά του η Αφροδίτη ήταν κουκλάρα όπως και να το κάνουμε. Μπαμπάς του φέρεται ο Διόνυσος, αλλά με το παρελθόν και τα καμώματα της μαμάς κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί για αυτόν που καμάρωνε στο μαιευτήριο. Λατρεύτηκε γιατί ήταν προστάτης της γονιμότητας γενικά. Θα μου πεις με τέτοια προσόντα τι άλλο θα μπορούσε να προστατεύει;
Σε δεύτερη φάση έριχνε και καμιά προστασία στα αγροτικά ζώα, τα φρουτοπαραγωγικά φυτά, τους κήπους και τα αντρικά γεννητικά όργανα. Οι ρωμαίοι που τον λάτρεψαν και περισσότερο έβαζαν αγάλματα και τοιχογραφίες του σε ότι δεν ήθελαν να το πιάσει το κακό μάτι.
Έξω από τις βίλες και άλλα πολύτιμα γι αυτούς πράγματα κοτσάριζαν ένα άγαλμα του θεού με το «παλαμάρι» να κρέμεται. Έτσι το κακό μάτι ξεθύμαινε στα προσόντα του θεού και δεν πάθαινε κακό κανένας. Όπως βάζουμε σήμερα σκόρδα, για να ξορκίσουμε το μάτιασμα.
Το σκεπτικό μάλλον ήταν «αφού ζηλεύεις πάρε το τρίτο το μακρύτερο».
Τούτες τις μέρες κάποιοι γερμανοί σε ένα περιοδικό πήραν τη μαμά του (ελληνίδα αναμπάμ μπαμπανταμ) και την έκαναν εξώφυλλο με το δαχτυλάκι να δείχνει άσεμνα πράγματα. Βέβαια αυτοί κάνουν τα δικά τους γιατί «καβάλα» είναι και θέλουν να πετύχουν τους σκοπούς τους. Εμείς από δω θα μπορούσαμε να βάλουμε τον Πρίαπο σε ένα εξώφυλλο και να έχει τίτλο «από τα χρωστούμενα θα πάρετε το μακρύτερο». Αυτά βέβαια γίνονται από ηγέτες με ιθυφαλλικά γεννητικά όργανα γεννητικά όργανα που κυβερνάνε πραγματικά και δεν είναι υπάλληλοι κανενός.
Αντί αυτού πολλοί θίχτηκαν από το δημοσίευμα του focus και λάβροι άρχισαν να πετάνε ανέξοδες κορώνες για κατανάλωση. Οι πολιτικοί ειδικά κάνουν και διαβήματα διαμαρτυρίας. Έφτασαν να προτείνουν και μποϋκοτάζ των γερμανικών προϊόντων. Εκείνο που δεν μας λένε είναι με τι λεφτά να αγοράσουμε πια, πάσης φύσεως και προελεύσεως προϊόν.
Από κοντά και ο «πάσα» ανεγκέφαλος να ωρύεται και να ζητά τις γερμανικές αποζημιώσεις για το Δίστομο, τα Καλάβρυτα και άλλα. Βέβαια αν τον ρωτήσεις κατά που πέφτουν οι προαναφερθείσες περιοχές, θα σου πει, κάπου κοντά στα βλάχικα που έχει και ωραίο κοντοσούβλι.
Κανένας δεν θυμάται ότι οι ίδιοι «πατριώτες» που ουρλιάζουν γιατί θίχτηκαν χρησιμοποίησαν τα προσόντα του Πρίαπου στο παρελθόν. Είναι ακριβώς οι ίδιοι άνθρωποι που από τη μια μας έλεγαν «πάρτε το τρίτο το μακρύτερο» από το χρήμα που έπαιρναν και κατασπαταλούσαν με τα «πακέτα» και από την άλλη πάντα όταν θέλουν να μας «αρμέξουν» χρησιμοποιούν τον φαλλό του θεού για τον ανασκολοπισμό ειδικά των ασθενέστερων.
Αλλά και άλλοι μας είπαν το ίδιο. Αν θιχτούν τα συμφέροντα οιασδήποτε συντεχνίας θα σου πει «πάρε το τρίτο το μακρύτερο» εσύ. Αν κόψεις τη σύνταξη από τριαντάρηδες και σαραντάρηδες «τυφλούς» με δίπλωμα οδήγησης θα ακούσεις το ίδιο. Όποιον κι αν πειράξεις από τις ορδές των βολεμένων θα σου δωρίσει τα προσόντα του θεού Πρίαπου αρκεί να μη ο ίδιος χάσει τα προνόμιά του.
Ο κάθε χλιμίντζουρας που χτυπιέται επειδή τον έθιξε το focus δεν χαραμίζει τίποτε από την προσωπική βόλεψή του και δεν καταλαβαίνει ότι και τις γερμανικές αποζημιώσεις θα τις έτρωγαν οι ημέτεροι οι απάτριδες και οι άκαπνοι που το παίζουν εθνοσωτήρες. Βρήκαν μια χαρά κόλπο να αποπροσανατολίσουν τον κάθε λογής φλίτσουρα που θίγεται την ίδια ακριβώς ώρα που τα παίρνει ο εφοριακός, καταπίνει το φακελάκι ο γιατρός και συνεχίζει το βάσανο της δημοσιοϋπαλληλικής μπουρδελοχούντας που είναι στημένη στη χώρα των «δημοκρατών» πολιτικών.
Είναι οι ίδιοι που «φοβούνται» τώρα για την εθνική ανεξαρτησία ενώ για το μακεδονικό μας έδιναν το τρίτο το μακρύτερο.
Τότε γιατί δεν θίχτηκες αντρουλέ πατριώτη μου;
Είναι αυτοί που έπαιξαν με την αξιοπρέπειά μας και την ξεπούλησαν για το προσωπικό τους όφελος. Τότε δεν πήρες χαμπάρι παιχταρά μου;
Όταν σου έδιναν το τρίτο το μακρύτερο βουτηγμένο σε ευδαιμονία ήταν καλή η «μπέμπα»; Τώρα θέλεις να της κάνεις μποϋκοτάζ; Από που θα πάρουν ανταλλακτικά οι ορδές των βολεμένων αφού με «μπέμπα» ένιωθαν ότι μεγάλωνε το πέος τους για να μοιάσουν στον Πρίαπο;
Κρίμα που δεν πήρες χαμπάρι ότι το παλαμάρι του Πρίαπου σου το έβαζαν με βαζελίνη την ευδαιμονία. Τώρα σου φταιει το focus;
Θα μου πεις τώρα που τέλειωσε η βαζελίνη άρχισες να πονάς .
Μπρος στη βόλεψη τι είναι ο πόνος; Και για να μη κουραζόμαστε.
Πονάνε οι βολεμένοι ωρέεε;
Share:

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπά! δεν φωνάζει γιατί τέλειωσε η βαζελίνη Φώντα. Γαυγίζει για να πιστέψουμε ότι όλοι εμεις φταίμε.
ξέρεις τί πουτάνες είναι οι βολεμένοι;(γι αυτούς του 81 και μετά λέω που κατάφεραν μέχρι και τους άλλους βολεμένους να οργανώσουν)

bbimbo ( PR PROFILE ) είπε...

..αυτό το αντρουλέ πατριώτη...
..με πριαπίασε τελείως...

..λες νάμαι πασόκος..:-))))))υγ. γιατι τόσες μέρες μας γράφεις
στα άγραφα...???

simple man είπε...

Θεωρώ ότι είναι ένα από τα πιο σκληρά και παράλληλα πραγματικά, κείμενα που έχω διαβάσει για τον "νεοελληνικό πολιτισμό".
Τα σέβη μου.

ΟΧΙΑ είπε...

Έφαγα τέτοια γροθιά στο στομάχι που θα κάνω μέρες για να συνέλθω. Τα είπες όλα. Να είσαι καλά.

staxti είπε...

Αυτή είναι η αλήθεια.Τα σέβη μου.

Ανώνυμος είπε...

@ ανώνυμος

αμ δεν είναι από το '81 και πέρα - από το '44 και πέρα είναι, γιά να μην πάω και ακόμη παραπίσω.

Φώντα, τα περί Διστόμου, Καλαβρύτων κλπ είναι ολίγον (πολύ) του κώλου. Ξεχνάμε πως ο θείος του καταλληλότερου τα έκανε γαργάρα και συμψηφισμό μαζί με τους μετανάστες της Γερμανίας. Ξεχνάμε επίσης το πως με τους Γερμανούς μας συνδέουν φρεγάτες και άρματα, εκτός από τις BMW και τις Siemens, που τελικά οι περισσότεροι δεν κατέχουμε. Τέλος, να χαρώ εγώ τους ευκολόθιχτους με το φωτομοντάζ του focus, που δεν τους πειράζει πως ξαναβγάζανε τους ίδιους και τους ίδιους στην κυβέρνηση τόσα χρόνια, ακριβώς γιά να μας βάζει ο Πριαπός σήμερα το παλαμάρι του βαρκάρη. Το ότι οι μάγκες στη Βουλή μας δουλεύουνε από καταβολή Βουλής δεν μας προσβάλλει - το δαχτυλάκι της Αφροδίτης μας ξεσήκωσε... καλά κάνει και ο Πριαπός και μας κυνηγάει, με το όπλο ανά χείρας λοιπόν.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι παρά ένα σχέδιο των πανούργων γάλλων, για να διαφημίσουν την αφροδίτη που εκθέτουν στο λούβρο και τα κονομάνε χοντρά.
Στα renault να κάνουμε μπουκοτάζ και στο γαλλικό ροκφόρ. :)

tiktos είπε...

Αδριφάκι Φώντα.
Το εξώφυλλο του focus είναι από τα καλύτερα που έχω δει.
Μα τον άι Πρίαπο σου λέω.
Να μην προλάβω να χαρώ το τρίτο το μακρύτερο που μας καλομελετάν:)))

Ανώνυμος είπε...

exadaktylos

Μόνο που αυτοί που λές δεν φορούσαν προβιά

Φώντας είπε...

Ανώνυμος
Πω πω απίστευτη πουτανιά αγαπητέ. Ο αριθμός δε των αδήλωτων ατελείωτος.

bbimbo
Εμένα αγαπητέ bbimbo με ανασκολόπισε κυριολεκτικά η αντρουλέ αντίδραση πετσάλνικου και κακλαμάνη.

Λες να γουστάρω κανένα τρίο μαζί τους και να μην το πήρα χαμπάρι;

Αδερφέ δεν σας γράφω στα άγραφα απλά αφού άλλοι τα γράφουν και τα λένε καλλίτερα τι να κάνω; Εντυπωσιακές αντιγραφές;
Εσύ πάντως μια χαρά τα έγραψες για τους βόθρους.

simple man
Αγαπητέ μου simple δεν είναι τίποτε άλλο από μια στιγμή εκνευρισμού. Εξ άλλου αν κάποιος διαβάσει τα παλιότερα κείμενά σου θα βρει πολιτικές και κοινωνικές αναλύσεις που μόνο "βολεμένα" μυαλά απορρίπτουν ή δεν καταλαβαίνουν. Ευχαριστώ.

ΟΧΙΑ
Κυρία μου
Το καθημερινό σας χρονογράφημα είναι αυτό που τα λέει χύμα και αποκαλυπτικά. Απέναντι στα καθημερινά άπερκατ που μας ρίχνετε προσπαθήσαμε για ένα ντιρέκτ αλλά μάλλον πήγε ξώφαλτσα λόγω εκνευρισμού του συντάκτη. Ευχαριστώ.

staxti
Μάλλον είναι η αλήθεια των ολίγων αγαπητή staxti. Ευχαριστώ

exadaktylos
Ναι σε όλα εξαδάκτυλε. Μόνο που ο θεός δεν μας κυνηγάει πια, εδώ και καιρό μας τσάκωσε και μας πήρε την "παρθενία" μας βιαίως.

ΦΟΡΑΔΑ ΣΤ΄ ΑΛΩΝΙ
Απίθανη σκέψη φοράδα μου, γιατί έμαθα για τις μετοχές της κάρλας στο focus. Κάτω τα μουχλιασμένα τυριά, κάτω τα ταξίδια κατά τας εορτάς στην πόλη του σκότους, κάτω η Β.Β. Κάτω τα αφρισμένα κωλόνερα που μας ποτίζουν στις εορτές του οι δημόσιοι λειτουργοί. Κάτω στο γιαλό κάτω στο περιγιάλι γενικώς.

tiktos
Αδριφάκι
Πάλι την πάπια κάνεις και κρύβεσαι. Τι θα πει να μην προλάβεις να χαρείς; Δηλαδή θέλεις να μου πεις οτι διατηρείς ακόμη την "παρθενία" σου; Αφού από τα κείμενά σου φαίνεται καθαρά οτι τον βιασμό σου άρχισες να τον "απολαμβάνεις". Δεν είναι κακό, μπορεί να βρούμε δουλειά ως πανελίστριες στα μεσημεριανάδικα να σωθούμε.

Ανώνυμος
Αναμείνατε απάντηση εξαδάκτυλου.

bbimbo ( PR PROFILE ) είπε...

@φωντας,
δεν μπορούσα να μείνω αμέτοχος..,
μας έχουν ξεσχίσει
στις
"προγραφές και στην υποκρισία"
με τα
"ανανεομένα μπατσοκομπλόγκς"

..άσε σήμερα που δήλωσε
η μπιρμπίλω κάτι για
"ανάπλαση της γκετοποίησης"
στον Αγ. Παντελεήμωνα...:-))))

Φώντας είπε...

bbimbo
Χάρηκα ειλικρινά που μια μικρή μειοψηφία δεν μένει αμέτοχη στη λαίλαπα των καιρών που κατέλαβε και το δίκτυο. Γλείφουν ασύστολα για το κοκαλάκι της βόλεψης. Ρουφιάνοι και απάτριδες είναι πια στην πρώτη γραμμή υπηρετώντας όποιον προσφέρει κάτι στη μίζερη ζωή τους. Δεν φτάνουν αυτοί πήξαμε και στους "πληγωμένους", στους "καλλιτέχνες", και γενικά στους στερημένους που δεν τους αφήνει η σύζυγος να βγούν το βράδυ από το σπίτι. Έτσι η "μαλακία" πάει σύννεφο. Βέβαια "ελεύθερος" είναι ο καθένας να κάνει οτι θέλει, όταν όμως αυτή η ελευθεριότητα της αρρώστιας του ακουμπάει παιδιά, το πράγμα καταντάει αηδία. Μπαμ κάνουν τα αρρωστάκια και τα μπατσομπλοκογλειφτρόνια.
Η μπιρμπίλω θα κάνει τα δικά της αφού στο ξέφραγο αμπέλι κάνει οτι θέλει ο κάθε ένας.
Για να γελάσεις πικρά θα σου πω μόνο τούτο. Κάποια αρρωστάκια που οι επίσημες υπηρεσίες δηλώνουν αδυναμία να τα βρούν, τα εντόπισαν κάποιοι σε 24 ώρες. Το πράγμα παραβρώμισε αδερφέ. ΒΟΘΡΟΣ με όλα κεφαλαία.

pølsemannen είπε...

Που να πονέσουν οι βολεμένοι ωρέ;

Αλλά να, αν τους βάζει κωλοδάκτυλο η Άφρω είναι κάπως εξτρήμ και αμφισβητεί τον ανδριΖμόν των.

εξαδάκτυλος είπε...

Ανώνυμε, δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς με το "αυτοί δεν φορούσαν προβιά". Εννοείς τους πρίν του '81; Εννοείς τους βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου; Η άποψη μου εμένα, από την ιστορία που διάβασα, είναι πως από την πρώτη Βουλή με τους κοτσαμπάσηδες, μέχρι την τελευταία με τους δισέγγονους τους, όλοι προβιά φοράγανε. Δεν θέλω να ξεκινήσω από Καποδίστριες και χειραγώγηση της κοινής γνώμης γιά παροχή συντάγματος, γιά τον πόλεμο του '97 και άλλα ιστορικά γεγονότα γεμάτα σκόνη - θα ξεκινήσω όμως από τον Β! παγκόσμιο πόλεμο, που είναι χοντρικά η γενιά των πατεράδων μας...

1944. Επιστροφή παλαιοκομματικών και βασιλιά με προβιά κυβέρνησης εθνικής ενότητας, σε συνδιασμό με πανηλίθιο ΚΚΕ με προβιά κοινωνικής επανάστασης και τελικό αποτέλεσμα εμφύλιος πόλεμος για την μάσα των αγγλο-αμερικάνων με προβιά το σώσιμο της ελλάδας από τους κομμουνιστές.
Κυβέρνηση Ελληνικού Συναγερμού (Παπάγος) με προβιά δημοκρατίας, αλλά με τον μισό λαό σαν πολίτες δεύτερης κατηγορίας ως "συμπαθώντες του κομμουνισμού". Οικονομικό θαύμα των άλλων (γερμανών, βέλγων, αυστραλών) από τους έλληνες που φεύγουν μαζικά γιά να γλυτώσουν από τον κατατρεγμο και τη φτώχια, με προβιά εισερχόμενου πλούτου από τους ναυτικούς που σκυλοπνίγονταν γιά να πλουτίσουν ελάχιστοι εφοπλιστές.
Κυβέρνηση Εθνικής Ριζοσπαστικής Ένωσης (Καραμανλής θείος), με προβιά εκσυγχρονισμού και με θανάτους δημοκρατών, παρακράτος, γιγάντωση της Δεξιάς και κυνήγι των υπολοίπων.
Κυβέρνηση Ενώσεως Κέντρου (Παπανδρέου πρεσβύτερος), με προβιά δημοκρατικοποίησης, αλλά με ημίμετρα δημοκρατισμού, προσπάθεια να κατευναστεί ο βασιλιάς και τελικά μήτρα της Αποστασίας, μιά και οι Μητσοτάκης, Στεφανόπουλος, Νόβας κλπ δικοί του ήταν.
Για την Χούντα και τις δεκάδες - αν όχι εκατοντάδες - προβιές της δεν χρειάζεται να πώ τίποτα.
Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, με προβιά μοναδικής λύσης, γνωστής και σαν "Καραμανλής ή Τάνκς". Αυταρχισμός, οικογενειοκρατία, φεουδαρχισμός - γνωστή και σαν "η νέα επταετία".
Αυτά μέχρι το '81 που από ότι κατάλαβα διατείνεσαι πως όλα πήγαιναν καλά...

εξαδάκτυλος είπε...

Από 'κει και κάτω :

Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (Αντρέας) με προβιά Αλλαγής - σοσιαλισμός ή αλλιώς το κοινωνικό πρόσωπο της Δεξιάς, γνωστός και σαν "τα νέα τζάκια".
Κυβέρνηση ΝΔ (Μητσοτάκης) με προβιά κάθαρσης. Κάθαρση με ποιόν; Το Μητσοτάκη; Που δεν άγγιξε τον Αντρέα; Γιατί ο Αντρέας θα του έβγαζε στην φόρα τα δικά του; Αστείο πράγμα...
Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (Σιμήτης) με προβιά εκσυγχρονισμού - τον είδαμε τον εκσυγχρονισμό, όπως είδαμε και το κοινωνικό κράτος, και την οικονομία, και την καταστολή.
Κυβέρνηση ΝΔ (Καραμανλής ανηψιός) με προβιά "ανάγκης γιά αλλαγή". Είδαμε και την "ανάγκη γιά αλλαγή" με υπουργούς που κλέβανε, είχανε ανασφάλιστους εργάτες, χτίζανε αυθαίρετα, με τον "καταλληλότερο για πρωθυπουργό" με προβιά πολεμιστή (flying jacket) όταν καιγόταν το σύμπαν, με "πάρτε κόσμε" ΔΕΚΟ που χρεοκόπησαν όλοι τους, με "φτηνά πουλάμε" επιχειρήσεις χωρίς τους εργαζόμενους, με εξωτερικό χρέος 8 δίς που χρειάζεται να ξαναβγούμε γιατί εμείς μπορούμε να το σώσουμε, αλλά που τινάχτικε στα 16 δις ξαφνικά - Τι; Μας λέγαν ψέμματα; Δεν το πιστεύω!!!
Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με τον Γιωργάκη τον Μικρό, με προβιά "λεφτά υπάρχουν, λύσεις υπάρχουν, δεν φοβόμαστε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα" που ξαφνικά σώπασε και περί άλλων τυρβάζει...
Όπως είδες, και πρίν από το '81 και μετά από το '81, τα ίδια σκατά είχαμε. Και αν κάποτε πήγε κάπου καλά η οικονομία, γιά να τα φάνε οι λίγοι ήτανε. Εμένα ο παππούς μου ήταν ναυτικός, ο πατέρας μου ήταν ναυτικός και εγώ ναυτικός έγινα. Αλλαγή πρός το καλύτερο, στο πιό άνετο, στο περισσότερο "quality time", που λένε οι αμερικάνοι, δεν είδαμε γενιές τώρα. Οι κλέφτες, οι κηφήνες και τα λαμόγια πάλι, μιά χαρά την βόλεψαν, και πρίν και τώρα.
Όταν θα καταλάβουμε κάποτε πως οι περισσότεροι έχουμε πιό πολλά κοινά με τον μετανάστη εργάτη από ότι με τον έλληνα εφοπλιστή, τότε μπορεί και να βρούμε το δρόμο μας. Μέχρι τότε, θα ελπίζουμε να γίνουμε και εμείς εφοπλιστές και θα βρίζουμε τους μετανάστες που μας παίρνουν τις δουλειές. Και μέχρι τότε, θύματα τις κάθε προβιάς του κάθε λύκου θα ήμαστε.

Υ.Γ.

Φώντα, συγγνώμη γιά τα σεντόνια...

kakalon είπε...

Φώντα
Μας παίζουν πάλι. Κοιτάω γύρω μου τους θιγόμενους και βλέπω την επόμενη αυτοδυναμία κάποιας κυβέρνησής τους.
Εύγε.

Ανώνυμος είπε...

εξαδάκτυλος

Πολλά λές..
Και δεν κατάλαβα γιατί ενοχλήθηκες..
Μια χαρά τα λες και αλλοίμονο αν δεν συμφωνούσα..
(από λόγια βέβαια όσα θες… (άλλο λόγια ,άλλο έργα)
Κόντεψες να μου κατεβάσεις την ελληνική ιστορία για να
καταφέρεις τι; Φίλε τα χρόνια πριν το 81 πίστεψέ με, τα έζησα σαν παιδί
και με σημαδέψανε .. εμένα και αρκετούς άλλους.. και όταν πια δεν μπορούσαν να κάνουν αυτά που ήθελαν ήρθε το Πασόκ.. Ο χειρότερος Λύκος ..μελετημένος επιστημονικά.. Χρονών έρευνες..
Αναρωτιέμαι μήπως μετάνιωσες για κάτι και όλα αυτά τα σεντόνια
απευθύνονται στον εαυτό σου;
Εμένα μη μου κουνάς το δάχτυλο στη μούρη και μη χτυπιέσαι
με το γνωστό ρεφραίν πρέπει να αλλάξουμε πρώτα εμείς σαν άνθρωποι σε ατομικό επίπεδο..
Μέχρι να μάθεις τους ανθρώπους και τους λύκους τους πραγματικούς
ασχολήσου με την ποίηση, καταδίκασε ή υπερασπίσου τον Καβάφη
και ρίξε και μια ανάλυση για τον παππού σου.


(συγνώμη Φώντα)

τάκης τυρταίος είπε...

Ένας ακόμη αρχαίος θεός
έχει αφήσει το στίγμα του
στους αποκαλούμενους Έλληνες.
Όλοι πιστεύουν ότι πάσχουν
από πριαπισμό και καμαρώνουν.
Κάποιοι από εμάς που είναι απόγονοι
παρασιτικών εαμοβούλγαρων,δεν ακούμε
πια τα κελεύσματα των καιρών και δεν
μας αγγίζουν οι προσβολές των Γερμανών.Έχουμε ακριβώς τις απόψεις
που αναλύεις πολύ εύστοχα στο υπέροχο κείμενό σου,και για μια ακόμη φορά ξένοι στη χώρα που μας φιλοξενεί.

Φώντας είπε...

pølsemannen
Πάει η βαρβατίλα τους pølse μου περίπατο.
Να τους κάνει τον ανδριΖΖΖΖμό κουρέλι μια θεά και μάλιστα εθνικΙΑ.

kakalon
Dr βρες κανένα φάρμακο, η επιδημία βλακείας έγινε πανδημία.

εξαδάκτυλος & Ανώνυμος
Παιδιά κάντε δουλειά σας. Παρακολουθούμε με μεγάλο ενδιαφέρον την ανταλλαγή απόψεων

τάκης τυρταίος
Όχι ρε Τάκη, ξένοι είναι αυτοί γιατί εμείς εδώ θα είμαστε με όλες τις καταστάσεις. Αυτοί αυτοεξορίζονται και την κοπανάν όταν γίνεται καμιά άσκηση επιστρατεύσεως γιατί χέζονται από το φόβο τους. Ρεμάλια και απάτριδες ήταν μια ζωή.

ellinaki είπε...

Όσο υπάρχουν απαίδευτοι φλίτσουρες, τόσο οι εθνοσωτήρες θα κάνουν πανηγύρια. Απλό!
Συγχαρητήρια δια το πόστιον σας!

Rodia είπε...

Πολυ ωραιο ποστ και ντρεπομαι να το.. λερωσω!

Να σου πω κατι ομως.. ο ΓΑΠ θα τα παρει τα λεφτα της αποζημιωσης και θα μας τα μοιρασει με αλφαβητικη σειρα πορτα πορτα. Σε χαλαει; :Ρ
Οταν ελεγε "υπαρχουν λεφτα" και "ξερουμε πού θα τα βρουμε τα λεφτα" εννοουσε αυτα ακριβως! :)
..αν ηταν ο ωραιος Ακις στα πραγματα, δε θα τον γλιτωνε τον 3ο γαμο..
(κακιουλα? μπα..)

Μια φορα κι εναν τρελο... είπε...

Τον Πρίαπο δεν μπορώ να πω - κοριτσάκι γαρ - πάντα σε εκτίμηση τον είχα...
Τώρα όμως που τέλειωσε η βαζελίνη ένα θεματάκι υπάρχει, δε λέω...

Υποκλίνομαι στο κείμενο!

Φώντας είπε...

ellinaki
Μακάρι να μην υπήρχαν και να μην κάναμε τέτοια πόστια ελληνάκι. Ευχαριστώ.

Rodia
Υπάρχουν και "λεκέδες" που δεν πρέπει να καθαρίζονται. ΛΕΡΩΝΕ λοιπόν. Όσο για τον ΓΑΠ θα κάνει κι αυτός οτι ακριβώς ο γιος της φιλενάδας της Βαλεντίνης.

Μια φορα κι εναν τρελο...
Τέλείωσε και ο πόνος θα είναι αβάσταχτος μαμούφι.
Ευχαριστώ.

Rodia είπε...

Φωντα πανεξυπνε.. τό'πιασες!

Iptamenos Ollandos είπε...

Όσο νυχτώνει του Πριάπου μεγαλώνει. Και ο "νεοελληνικός πολιτισμός" δεν προσφέρει καινούργιο αλλά κρύβει και το όποιο φως μας χάρισε ο παλιός πολιτισμός μας.Δεν μας σώνει τίποτα γιατί και η βαζελίνη μας σώθηκε...

Υποκλίνομαι και ας είναι ο Πρίαπος από πίσω...

WishmasteR είπε...

Μπαίνει ένας τύπος σε ένα φαρμακείο και ρωτάει τη φαρμακοποιό:
- Για τον πριαπισμό (ασθένεια κατά την οποία το αντρικό μόριο είναι σε μόνιμη στύση) τι δίνετε, δεσποινίς μου;
- Ένα διώροφο στην Κηφισιά και το φαρμακείο που βλέπετε...Ε, αυτοί δώσανε την Ελλάδα...
τις καλημέρες μου...

Φώντας είπε...

Rodia
Πετάω το εξυπν και κρατάω το υπνε

Iptamenos Ollandos
Βουνό το δίκιο σου αδερφέ
Από χρόνια είναι από πίσω.

WishmasteR
Τέλειον!!!
Τα προσόντα βλέπεις.

Ανώνυμος είπε...

έχω λείψει καιρό, οπότε τώρα είδα το σχόλιο του ανώνυμου - τρείς μήνες πρίν βέβαια...

Χαίρομαι πολύ που κάποιοι τόσο καλά και τόσο εύκολα καταλαβαίνουν τις προθέσεις μου - πάω να κρυφτώ να μην ενοχλώ λοιπόν.

χαιρετισμούς Φώντα, ελπίζω να είσαι καλά.