Αυτοκάβδαλοι κορασίδαι

Τα παλιά χρόνια που οι άνθρωποι δεν είχαν οθόνη για να "βγάζουν τα μάτια τους" όπως θα έλεγε και η θεία Πελαγία, ερχόταν σε σαρκική επαφή με όλα τα αποτελέσματα μιας τέτοιας πράξης. Σήμερα που όλα είναι fast track, fast food ή μπανίζειν ελευθέρως μέσω ιντερνετίου, χάθηκαν και κάποιοι θεοί του παρελθόντος. Παράλληλα χάθηκαν και γιορτές που ήταν αφιερωμένες σε θεότητες που δούλευαν πάντα για το καλό του ανθρώπου πιστού. Κάποια κορίτσια σήμερα ζήλωσαν την δόξα των εορταστών και παραστράτησαν χρησιμοποιώντας κάποια σύμβολα δια τον ανασκολοπισμόν ημών των αθώων βλακών. 
Η Δραγώνα κι η Παγώνα λοιπόν έγιναν Αυτοκάβδαλες κουβαλώντας ιθύφαλλους και θέλουν σώνει και καλά να μας βιάσουν χώνοντας αυτούς τους τεράστιους φαλλούς στο μυαλό μας.
Αυτοκάβδαλος ή φαλλοφόρος ήταν αυτός που κουβάλαγε μια κατασκευή από δέρμα που αναπαριστούσε ένα τεράστιο πέος. Αυτά τα έκαναν στις εορτές των Διονυσίων σχηματίζοντας φαλλικές πομπές και αυτό το τεράστιο παλούκι το ονόμαζαν ιθύφαλλο. Αυτές ήταν γιορτές χαράς αφιερωμένες και στην γονιμότητα. Εκτός των άλλων οι γυναίκες πρόσφεραν θυσίες με ιθυφάλλους εκ ζύμης οπτής συμμετέχοντας στις εορτές των Θεσμοφορίων. Είχαν και χαρακτήρα δεήσεως υπέρ της ευγονίας των Αθηναίων για την αύξηση του πληθυσμού, παρθένες κρατούσαν σε τεράστια κοντάρια δίκην λαβάρων τους ιθυφάλλους και όλα ήταν μια γιορτή.
Αυτά και άλλα δεν θα έχουν την ευκαιρία να τα μάθουν στο μέλλον οι μαθητές των σχολείων στην Ελλάδα γιατί η Δραγώνα στο υπουργείο της Παγώνας της σοσιαλίστριας πρότεινε λέει να γίνει προαιρετικό το μάθημα της ιστορίας κάπου εκεί στο λύκειο. Μετά διέρρευσε πως το μάθημα της ιστορίας το πάει για φούντο η Δραγώνα με την Παγώνα και η πρώτη για να σωθούν τα προσχήματα παραιτήθηκε. 
Σκέφτομαι οτι η Παγώνα και η Δραγώνα έχουν δίκιο και πρέπει να καταργηθεί το μάθημα της ιστορίας διότι ο μαθητής του μέλλοντος τι υπερηφάνεια θα νιώσει για τους προγόνους (εμάς τους ανασκολοπισμένους) και τους τωρινούς κυβερνήτες αυτής της πατρίδας. Μη μου πείτε πως κάποια στιγμή μελετώντας ως παιδιά ιστορία δεν νιώσατε υπερηφάνεια για τους αγώνες του λαού που έλαβε μέρος σε απελευθερωτικούς αγώνες και για κάποιους ηγέτες, γιατί δεν θα σας πιστέψω. Γι αυτό λοιπόν πέρα από τα μύρια κακά και προβλήματα που φορτώνουμε τις γενιές του μέλλοντος ας μην τους φορτώνουμε και ντροπή.
Ας είχαμε την τόλμη όταν αι αυτοκάβδαλοι κορασίδαι Παγώνα και Δραγώνα κρατούσαν τους ιθυφάλλους αντί να προτάξουμε τον πρωκτό του μυαλού μας, να τους τον χώσουμε στον ...(θου κύριε), σε αυτές και σε όλα τα πουλημένα φερέφωνα που ακόμα κελαηδάνε. 

 
Share:

9 σχόλια:

παράλληλος είπε...

Δραγέλαφος!

Καλή σου μέρα Φώντα! Σε παρακολουθώ, μήνες τώρα, καιρός -θαρρώ- να σου πω μια καλή κουβέντα: εύγε!

Δράκοντας είπε...

Την καλημέρα μου Φώντα.
Και λίγα λες για τις δύο κορασίδες (γραίες)
Πάντως η Δραγώνα αν δεν απατώμαι έχει ήδη πάρει τον πούλο, συγνώμη τον ιθύφαλλο ήθελα να πω..
Για την άλλη δεν δύναμαι να μιλήσω με σιγουριά, αλλά ο πονηρός γέλωτας της προδίδει την επιθυμία και την σκέψη της..
Αχ και να 'χα έναν ιθύφαλλο..
μεγάλο σαν παλούκι..
....................
....................

ΟΧΙΑ είπε...

Προς ευχαρίστηση του πρωκτού του μυαλού μας ξεπουλήσαμε για άλλη μια φορά την αξιοπρέπεια της ψυχής.

Απίστευτη η σύλληψη που έκανε ο μη βιασμένος εγκέφαλό σου.
Καλώς όρισες.

Ανώνυμος είπε...

Όπως τα λες αγαπητέ
καλά να πάθουμε, τα ήθελε πρωκτός του μυαλού μας.

tiktos είπε...

Αδριφάκι Φώντα
Γουέλκομ μπακ μεσούσης διακλανικής.
(θα το μάθω και στα κινέζικα)

Αδριφάκι, αισθανόμενος υπερηφάνεια για τους ηρωικούς προγόνους,όπως ο Αθανάσιος Διάκος, μέχρι εκεί, γιατί οι παραπίσω πρόγονοι, όπως έλεγε και ο παππούς μου "με ρούχα δανεικά δεν ζεσταίνεσαι"..
Ο Αθανάσιος Διάκος το λοιπόν, ή ο ήρωας σουβλάκι όπως θα έλεγε η Δραγώνα...
Αλήθεια...γιατί να μου καρφώθηκε στο μυαλό ο Αθανάσιος Διάκος;

Iptamenos Ollandos είπε...

Καλημέρα αδελφέ και καλή επάνοδο, μας έλειψες.
Σχόλιο δεν κάνω, με κάλυψε η Οχιά άσε που ακόμα γελάω με το σχόλιο του Τίκτου...

Simple Man είπε...

Φίλε Φώντα,
πώς το επιτρέψαμε ΚΑΙ αυτό;

Πτώμας είπε...

Νομίζω πως οι λόγοι που θέλουν να αφαιρέσουν την Ιστορία από την εκπαίδευση είναι για να μην παίρνουμε κακά παραδείγματα και ξυπνήσουν μέσα μας τα κοιμισμένα ένστικτα. Βέβαια πότε διδασκόμασταν Ιστορία είναι ένα άλλο θέμα την κακόμοιρη την Ιστορία πάντα την θεωρούσαν επικίνδυνη και για αυτό την βίαζαν συστηματικά ε τώρα ήρθε η ώρα να της δώσουν και την χαριστική βολή ίσως για να μην υποφέρει άλλο...

Φώντας είπε...

παράλληλος
Να είσαι καλά.

Δράκοντας
Αγαπητέ Δράκοντα άστα να πάνε.

ΟΧΙΑ
Καλώς σας βρήκα οχιά, πρωκτική εγκεφαλίτιδα έχω και γω, άστα να πάνε.

ArtιNOs
Ναι αγαπητέ συμφωνώ μαζί σου, φταίμε.

tiktos
我們瘋驢
Σου καρφώθηκε γιατί ο κάθε κινέζος εδώ και χρόνια μας έκανε τα από πάνω.

Iptamenos Ollandos
Ευχαριστώ αδερφέ.
Μόνο το γέλιο μας απόμεινε για να τη βγάλουμε.

Simple Man
Αγαπητέ Simple όλα τα επιτρέψαμε, δυστυχώς όλα.

Πτώμας
Όπως ακριβώς τα λες αγαπητέ. Την βίασαν και την πετάνε πια.