Ασπασία

Η υπέροχη αυτή γυναίκα παραδόθηκε από την ιστορία σε μας τους νεότερους ως εταίρα. Το οτι ήταν σύζυγος του Περικλέους  δεν έπαιξε και μεγάλο ρόλο για τους ιστορικούς αφου ποτέ δεν προσπάθησαν  να ξεδιαλύνουν το αρχαιοελληνικό εταίρα από το χριστιανικό πουτάνα. Χρεώνουν στην Ασπασία ακόμη και τον επηρεασμό για την ανέγερση της Ακροπόλεως, θέλοντας να υποτιμήσουν τον Περικλή. Αυτός θα έπρεπε να είναι και ο λόγος που η ιστορία να γονατίζει μπροστά της, αν είναι αλήθεια.
Η ιστορία (μεγάλη πουτάνα) όταν θέλει να καταδικάσει κάποιον γνωρίζει άριστα την τεχνική. 
Την θυμήθηκα αυτές τις μέρες που η πουτανιά πάει σύννεφο και δυστυχώς δεν υπάρχουν οι παλιές καλές πουτάνες να ξεδώσουν οι υποστηρικτές της σωτηρίας ημών. Βλέπετε η αρχαία εταίρα μας έδωσε μια ακρόπολη ενώ
οι σύγχρονες πουτάνες αυτό που ζούμε καθημερινά.
Το χριστιανικό πουτάνα το χρησιμοποιούμε πάντα ευτελίζοντας το πρόσωπο στο οποίο αναφερόμαστε διότι η ξεφτίλα πάει με το βάρος των αμαρτιών. Το κοινωνικό έργο που προσέφεραν παλιά οι πουτάνες ήταν μέγιστο, γλιτώνοντας τις χριστιανικές κοινωνίες από τον χορό των ορμονών που τύφλωναν ακόμα και τον πατέρα απέναντι στην κόρη.
Το καλό με την χριστιανική απόδοση της έννοιας πουτάνα είναι οτι μας έφτασε σε αγγελικά επίπεδα. Τι σκατά πιστοί θα είμαστε άλλωστε αν δεν γινόμασταν άγγελοι. Σαν τους αγγέλους και η πουτανιά δεν έχει φύλο. Πόσες φορές δεν έχετε ακούσει το "μεγάλη πουτάνα ο Φώντας την πήρε την επιδότηση", κι άλλα παρόμοια. Επίσης ένα καταπληκτικό είναι και το ανώτερο στάδιο της πουτάνας, που λέγεται καριόλα. Παράδειγμα "ο Φώντας η πουτάνα είναι μεγάλη καριόλα τα κονόμησε πάλι".
Θα μου πεις, ρε πουτάνα, ωδή στις πουτάνες και στις καριόλες κάνεις; Όχι ρε παιδιά, κάνω και γω πολιτική ανάλυση για το αποτέλεσμα των εκλογών, και θέλω να βρώ αυτούς που δεν ψήφισαν "δημοκρατικά" τον εκλεκτό μου, ακόμη και απέχοντας οι πουτάνες.
Πάντως ακόμα και στο σκεπτικό των πουτανοκαριόληδων σήμερα, η πουτάνα και η καριόλα είναι κάτι ξευτελισμένο. Δεν εξηγείται αλλέως πως, το να σε βρίζουν χυδαία επειδή απλά δεν ήθελες να κάνεις τα κέφια της κάθε τριτοκλασάτης πουτάνας που όρισαν τα κόμματα σωτήρες ημών. Άρα στους κύκλους των αγνών αγγέλων είναι κατανοητή η διαφορά μεταξύ γάτας πουτάνας που τα κονομάει δίνοντας αξία στο σύστημα, και πουτάνας που δεν ψήφισε να μας κάνει τα κέφια. 
Μην ξεχνάμε το βασικό χαρακτηριστικό που αποδίδουν στις πουτάνες, την κουτοπονηριά. Επίσης η πουτάνα έχει κι άλλα χαρίσματα, είναι καταφερτζού μεγάλη, θα έχετε ακούσει πολλάκις το " ο Φώντας είναι μεγάλη καριόλα σκέτη τσαούσα η πουτάνα".  Η πουτάνα τα κάνει όλα για να επιβιώσει, μέχρι και καριόλα γίνεται στο τέλος. Αν θέλετε να το διαπιστώσετε κάντε μια τσάρκα στο ιντερνέτι, όπου άγγελοι αυτής της ζωής ανακάλυψαν κάποιες πουτάνες και τις βρίζουν.
Ααα μην ξεχάσω να σας πω πως παλιά τις πουτάνες κάθε μήνα τις εξέταζε το υγειονομικό για διάφορα νοσήματα. Αυτό σημαίνει πως ως επαγγελματίες το κράτος ήξερε που κατοικοεδρεύουν. Από τότε που το κράτος επέτρεψε την πουτανιά ως σύστημα επιβολής της εξουσίας, οι πουτάνες έγιναν άγγελοι χωρίς φύλλο και διαφεντεύουν την χώρα. Γέμισε εγκεφαλική σύφιλη η ζωή μας, που δυστυχώς είναι μεταδοτική. Από τα ανώτατα κυβερνητικά κλιμάκια μέχρι τα τσιράκια τους στο ιντερνέτι η κατάσταση είναι άρρωστη πια. Το δυστύχημα είναι πως η εγκεφαλική σύφιλη μεταδίδεται άνευ σεξουαλικής επαφής προσθέτοντας και την αρρώστια της αγαμίας.
Θα μου πείτε τι σχέση έχουν όλα αυτά με την Ασπασία; Καμία ρε παιδιά, γιατί είπα εγώ οτι έχουν;
Θα μου πείτε πάλι πως δεν καταλάβατε τίποτε. Αααα δεν θέλω τέτοια.
Στην πουτάνα, πουτανιές;

 
Share:

8 σχόλια:

tiktos είπε...

Αδριφάκι,περιμένω να δω αν θα συγκεντρωθούμε κάμποσες για να ανοίξουμε μαγαζί.

Υ.Γ. εγώ θα είμαι καλή πουτάνα...
δεν θέλω να με πιάσεις στο στόμα σου

ΟΧΙΑ είπε...

Τσαούσα πρέπει να είναι η πουτάνα. Δεν βγαίνει αλλιώς το μεροκάματο.

pølsemannen είπε...

Και η μισθωτή εργασία πουτανιά είναι.

Simple Man είπε...

Σε αυτό το μπορντέλο, αγαπητέ μου, έχασαν και οι πουτάνες το μεροκάματό τους.

Πτώμας είπε...

Η διαφορά ανάμεσα στην Πουτάνα και την Καριόλα είναι πως η Πουτάνα πηγαίνει με όλους (όσους την πληρώνουν σαν καλή επαγγελματίας) ενώ η Καριόλα με όλους εκτός από εμένα που την στολίζω Καριόλα.
Νομίζω πως οι Άρχοντες μας δεν είναι Πουτάνες αλλά Καριόλες γιατί δεν "πηγαίνουν" με αυτούς που τους επιλέγουν και τους πληρώνουν τα έξοδα αλλά με αυτούς που μυστικά τους ταΐζουν. Παρόλα αυτά χωρίς να εξυπηρετούν τους πελάτες τους καταφέρνουν να τους μεταδίδουν την εγκεφαλική σύφιλη πράγμα που χρειάζεται ιδιαίτερη τέχνη. Κοινώς άλλος χαίρεται και άλλος πληρώνει!

Τσουχτρα είπε...

Οι επι χρήμασι εκδιδόμενες, επιτελούν κοινωνικόν έργον αγαπητέ Φωντάνιε και πρέπει να αναγνωριστεί η αξία τους κάποτε ! Για τις εκδιδόμενες δωρεάν , ήτοι τζαμπάουϊ, έγιναν έρευνες αι οποίαι απέβησαν άκαρπες.
Να τονίσω οτι ουδεμία απο τις προαναφερθείσες κατηγορίες έχει οιαδήποτε σχέση με την πολιτικήν την οποία οικοιοποιήθησαν διαπαντώς και δια νόμου αι καριόλαι αυταί καθ' εαυτάς !

Σας ασπάζομαι και εύχομαι να έχετε ένα καλό απόγευμα. Μερσί για το φωντανάκι.

Φώντας είπε...

Τσουχτρα
Συμφωνώ αγαπητή τσούχτρα.
Πάρτε κι άλλο φωντανάκι καλό βραδυ

Φώντας είπε...

tiktos
Αδριφάκι εμείς αποτυχημένες θα είμαστε!!!

ΟΧΙΑ
Οι τσαούσες τα καταφέρνουν πάντα!!!

pølsemannen
Και είναι και ντροπή, όπως έλεγαν παλιά.

Simple Man
Γιατί ήταν μονοδιάστατες αγαπητέ Simple δεν ήταν και τσαούσες.

Πτώμας
Ναι σε όλα!!!